perjantai, 25. toukokuu 2007
Turkinpippuri leivokset
7kpl pyöreitä leivospohjia (otin muotilla kääretorttu pohjasta)
4dl Kermaa
5-6 Liivatetta
50g Turkinpippuri rouhetta
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Purista liivatteista liika vesi
pois ja lämmitä niitä hetki mikrossa. Lisää
ne vaahtoon hyvin vatkaten.
Lisää lopuksi turkinpippuri rouheet.
Pursota vaahtoa silkooni vuokiin ja paina
päälle pyöreä leivos pohja. Vie pakkaseen pariksi
tunniksi.Tee sillä välin kun leivokset on pakkasessa
koristeet valmiiksi.
Irrota leivokset vuoista ja aseta kapselille.
Koristele ja nauti.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.