perjantai, 8. kesäkuu 2007
Raparperipiirakka
Ohjetta tosin muokkasin aika paljo oman pään ja
tarvikkeiden avulla eli mitä kaapissa sattui olemaan xD
Pohja:
125g Voita
1dl Sokeria
1 Kananmuna
2dl Vehnäjauhoja
1tl Leivinjauhetta
Päälle:
100g Vaniljarahkaa
100g Moitorahkaa
Loraus maitoa
1 Kananmuna
3/4 dl Sokeria
Pinnalle:
Yksi iso raparperin varsi
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi
Lisää vaahtoon kananmuna vatkaten.
Sekoita joukkoon jauho-leivinjauheseos.
Levitä taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle.
Esipaista piirakkaa 10 minuuttia 200 asteessa.
Sekoita vaniljarahka,maitorahka,maito,kananmuna
ja sokeri yhteen.
Ota pohja uunista ja ripottele pinnalle raparperin varsi
paloteltuna.Kaada raparperien päälle päällinen
ja laita piirakka vielä uuniin 20-25 minuutiksi.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.