100g Voita tai margariinia
1dl Maitoa
2 Kananmunaa
1 1/2dl Sokeria
n.2 1/2dl Vehnäjauhoja
1tl Leivinjauhetta
2rkl Kaakaojauhetta
1tl Vaniljasokeria tai vanilliinisokeria
1rkl Perunajauhoa
12/24kpl Pehmeitä toffeemakeisia (esim: Dumle)

Säädä uuni 225 asteeseen.Pane paperivuoat pellille.
Sulta rasva kattilassa ja lisää maito.Lämmitä seosta,
mutta älä anna sen kiehua.Vatkaa munat ja sokeri
kuohkeaksi vaahdoksi.Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe,
kaakaojauhe, vaniljasokeri ja perunajauho keskenään.
Lisää kuiva-aineseosta ja rasvamaitoseosta vaahtoon
vuorotellen vähän kerrallaan.Kuiva-aineseos kannattaa
siivilöidä taikinaan.Täytö paperivuoat taikinalla.Älä täytä
täyteen asti, vaan noin 3/4 kustakin vuoasta.Pane jokaiseen
vuokaan yksi/kaksi toffeemakeista.Paista uunin keskiosassa
noin 10-20 minuuttia.Anna muffinien jäähtyä.Kun muffinit
ovat jäähtyneet kuorrota ne vaikka tomusokerikuorrotteella
tai kuten minä sulatin loput Dumle toffeemakeiset tilkassa
maitoa ja kuorrotin muffinit sillä, koristerakeilla ja suklaatikuilla.


1333670.jpg