perjantai, 21. maaliskuu 2008
Mokkapalat pääsiäis teemalla
1/2dl Kaakaojauhetta
1rkl Leivinjauhetta
2tl Vanilliinisokeria
4 Kananmunaa
3dl Sokeria
2dl Maitoa
200g Sulaa margariinia
Kuorrotus:
1dl Vadelmamarmeladia
1pkt(500g) Tomusokeria
50g Sulaa margariinia
3/4dl Vahvaa kahvia
Tippa keltaista elintarvikeväriä
Mittaa kuivat-aineet kulhoon.Vaahdota toisessa kulhossa
munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.Siivilöi kuivat-aineet
munasokerivaahtoon.Lisää maito ja rasva.Sekoita tasaiseksi.
Kaadata taikina leivinpaperilla vuodatulle uunipellille.Paista
200 asteessa noin puoli tuntia.Sivele kypsän, kuuman kakun
pintaan vadelmamarmeladi.Anna mokkapalalevyn jäähtyä.
Sekoita kaikki kuorrotteen ainekset keskenään ja levitä
seos mokkapalalevylle.Koristele haluamallasi tavalla ja
leikkaa paloiksi. Nauti kahvin tai vaikka mehun seurana.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.