• 100g Margariinia tai voita
  • 3/4dl Sokeria
  • 2 Keltuaista
  • 1dl Vehnäjauhoja
  • 1/2dl Vanilliinikreemijauhetta
  • 1tl Leivinjauhetta
  • 1/2dl Maitoa

 

  • 2 Valkuaista
  • 1 1/2dl Sokeria
  • 1tl Vanilliinisokeria
  • n. 3dl Marjoja (itse käytin lakkoja)

Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi.Lisää keltuaiset yksitellen vatkaten.Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan yhdessä maidon kanssa.Levitä paperiset muffinivuoat folioisten vuokien päälle pellille.Jaa taikina vuokiin kahdella lusikalla, täytä vuoat puoleenväliin asti.Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri vähitellen koko ajan vatkaten.Mausta lopuksi vanilliinisokerilla.Jaa marjat muffivuokiin taikinan päälle ja levitä lusikalla marenkia marjojen päälle peittäen pinnan. Voit myös sekoittaa varovasti marjat ensin marenki vaahtoon ja jakaa sitten taikinan päälle.Paista leivonnaisia 200 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin 20 minuuttia.

1580858.jpg

1580870.jpg