1680187.jpg

1680193.jpg

Pohja:

1 1/2dl Vehnäjauhoja
1dl Kaurahiutaleita
1 1/2tl Leivinjauhetta
1 Kananmuna
250g Rahkaa
1dl Öljyä

Sekoita kuivat aineet yhteen.Lisää muna, rahka
ja öljy.Sekoita ja levitä taikina voideltuun piirakkavuokaan
tai irtopohjavuokaan.Kuori ja paloittele raparperi pohjan
päälle.Esipaista piirakkaa 200 asteessa noin 10minuuttia.
Valmista kuorrotus.

50g Sulaa voita
1/2dl Sokeria
1tl Vanilliinisokeria
2dl Kookoshiutaleita
1 Kananmuna

Sulata voi kattilassa. Sekoita sulaan voihin kuivat aineet ja
lopuksi sekoita joukkoon muna. Ota piiras uunista ja levitä
kuorrotus pintaan.Jatka piirakan paistamista vielä 15-20 minuuttia.
Tarjoa piirakkaa vaniljakastikkeen tai jäätelön kera.