2dl Vehnäjauhoja
1dl Kaurahiutaleita
1tl Leivinjauhetta
1tl Suolaa
1dl Vettä
1dl Öljyä

Sekoita kuivat aineet yhteen.Lisää vesi ja öljy.Sekoita.
Taputtele taikina voideltuun piirakkavuokaan ja esipaista
sitä täytteiden tekoajan eli noin 10 minuuttia 200asteessa.

Täyte:

2 prk Tonnikalaa öljyssä
2 Kananmunaa
2dl Maitoa
Suolaa, sitruunapippuria...
15 siivua Juustoa

Valmista täyte avaamalla tonnikalapurkit ja valuttamalla
niistä ylimääräinen öljy pois.Sekoita munien joukkoon maito
ja mausta oman mielesi mukaan.Leikkaa juustohöylällä
noin 15 siivua juustoa.

Ota pohja uunista.Laita pohjan päälle ensin tonnikalat, sitten
puolet munamaidosta, juustot ja lopuksi vielä loput munamaidosta.
Paista torttua 200 asteessa vielä noin 20 minuuttia.

1673862.jpg