Tämmöisen kakun kehittelin omista päästä eilen ja kuulemma ihan taivaallisen hyvää oli. Raparperi antoi siihen pienen kivan kirpeyden ja valkosuklaa kruunasi koko komeuden. Oikein mehevä kakku.
2 1/2dl Vehnäjauhoja
1dl Sokeria
1tl Soodaa
1/2tl Vanilliinisokeria
1 Kananmuna
Purkki Vaniljarahkaa
1dl Öljyä
2 Raparperin vartta
100g Valkosuklaata
Aseta leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle ja voitele vuoan reunat.Sekoita kuivat aineet yhteen ja lisää muna, rahka ja öljy.Sekoita taikina tasaiseksi.Levitä vuoan pohjalle puolet taikinasta, pilkotut raparperit ja valkosuklaa. Levitä loppu taikina varovasti vuokaan raparperien ja suklaan päälle.Paista kakkua 175 asteessa noin 40-45 minuuttia. Jäähdytä kakku ja irrota se vuoasta.Koristele kakku tomusokeri + vanilja-aromi +vesi + vihreä elintarvikeväri = seoksella, suklaalla, sokerihelmillä ja marsipaanikukilla/lehdillä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.