Tämmöisen kakun kehittelin omista päästä eilen ja kuulemma ihan taivaallisen hyvää oli. Raparperi antoi siihen pienen kivan kirpeyden ja valkosuklaa kruunasi koko komeuden. Oikein mehevä kakku.

2 1/2dl Vehnäjauhoja

1dl Sokeria

1tl Soodaa

1/2tl Vanilliinisokeria

1 Kananmuna

Purkki Vaniljarahkaa

1dl Öljyä

2 Raparperin vartta

100g Valkosuklaata

Aseta leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle ja voitele vuoan reunat.Sekoita kuivat aineet yhteen ja lisää muna, rahka ja öljy.Sekoita taikina tasaiseksi.Levitä vuoan pohjalle puolet taikinasta, pilkotut raparperit ja valkosuklaa. Levitä loppu taikina varovasti vuokaan raparperien ja suklaan päälle.Paista kakkua 175 asteessa noin 40-45 minuuttia. Jäähdytä kakku ja irrota se vuoasta.Koristele kakku tomusokeri + vanilja-aromi +vesi + vihreä elintarvikeväri = seoksella, suklaalla, sokerihelmillä ja marsipaanikukilla/lehdillä.

1245131388_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1245131465_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1245131532_img-d41d8cd98f00b204e9800998e