4 Kananmunaa
yhtä paljon sokeria kuin munia
puolet sokerin määrästä kaakaojauhetta ja puolet vehnäjauhoja
1tl Leivinjauhetta
Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita muut aineet yhteen ja lisää nämä varovasti vaahtoon samalla sekoittaen. Kaada taikina pellille leivinpaperin päälle ja paista torttua 225 asteessa noin 6-8 minuuttia.Kumoa torttua hieman jäähtyneenä toiselle sokeroidulle leivinpaperille.Jäähdytä.
Täyte:
Vadelmahilloa
250g Suolatonta voita
65g Sokeria
1dl Vettä
Kiehauta vesi ja sokeri kattilassa niin,että sokeri sulaa veen joukkoon.
Jäähdytä.Vatkaa voi vaahdoksi. Kaada hiljalleen jääntynyt sokerivesi vaahtoon samalla voimakkaasti vatkaten.
Levitä ohut kerros ensin hilloa tortulle ja lopuksi täyte. Kääri torttu kauniisti rullalle ja laita hetkeksi jääkaappiin niin, että täyte jähmettyy.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.