Pohja
4 munaa
1 1/2dl Sokeria
1dl Vehnäjauhoja
1/2dl Kaakoajauhetta
1tl Leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot, kaakao- ja leivinjauhe keskenään.
Lisää jauhoseos siivilän läpi muna-sokerivaahtoon. Levitä taikina voidellun leivinpaperin päälle uunipannulle.
Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 7 - 8 minuuttia. Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja poista paistopaperi.

Täyte
2 Kananmunaa
1/2dl Sokeria
200g Mascarpone tuorejuustoa
6palaa Fazerin sinistä

Kostutus
1dl Kahvia
1/2 Appelsiinimehua (
konjakkia, Amaretto-likööriä)
 
Valmista täyte. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita mascarpone muna-sokerivaahtoon .
 
Leikkaa pohja kahtia. Nosta toinen levyistä tarjoiluvadille.Sekoita jäähtynyt kahvi ja appelsiinimehu.
Kostuta levy puolella kahviseoksesta. Sulata suklaa ja levitä se torttupohjalle.

Levitä puolet täytteestä torttupohjalle. Nosta päälle toinen levy ja kostuta sekin kahviseoksella.
Levitä päälle loput täytteestä. Anna maustua kylmässä muutama tunti.

Siivilöi vielä kakun päälle ennen tarjoilua kaakaojauhetta.

Itse tein kakun 18cm irtupohjavuokaan.