3 1/3 dl vehnäjauhoja
2 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 dl maitoa
50 g sulatettua margariinia

TÄYTE

200 g huoneenlämpöistä voita
3 dl tomusokeria
4 tl vaniljasokeria
2 rkl vettä

Kuumenna uuni 250 asteeseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.Lisää maito ja sula rasva ja sekoita aineet tasaiseksi massaksi.
Kaada taikina leivinpaperin päälle tasaiseksi levyksi.
Paista uunin keskitasolla n. 5 minuuttia.
 
Nosta torttu uunista ja kumoa sokeroidulle leivinpaperille.
Irrota leivinpaperi varovasti tortusta ja anna jäähtyä leivinliinan alla ja valmistä täyte.

Sekoita huoneenlämpöinen voi, tomu- ja vaniljasokeri tasaiseksi massaksi.
 Levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri nopeasti rullalle ja anna vetäytyä ainakin
hetki jääkaapissa, että täyte kovettuu. Koristele suklaa ja sokerikuorrote raidoin. Nauti!