200 g    margariinia tai voita
2 dl    sokeria 
2    kananmunaa
120g    mantelijauhetta
2,5 dl    korppujauhoja
2 dl    vehnäjauhoja
1 tl    leivinjauhetta

vadelmahilloa
noin 1 dl tomusokeria
munan valkuaista


Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen ja vatkaa ne hyvin joukkoon.
 Yhdistä  mantelijauhe, korppujauhot, vehnäjauhot ja leivinjauhe. Lisää jauhoseos rasva-sokeri-munavaahtoon.
Voitele silkooninen muffinssivuoka ja levitä taikina vuokiin tasaisesti.
Kypsennä 175 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes leivonnaiset ovat kypsiä.
Kumoa tortut ritilälle jäähtymään.
Pursota leivonnaisten päälle hillonokareita. Sekoita tomusokeriin sen verran munanvalkuaista, että seos on sopivan notkeaa pursotettavaksi renkaaksi hillosilmän ympärille.

IMG_6304.JPG