lauantai, 26. toukokuu 2007
Appelsiini kääretorttu
Pohja:
4 Kananmunaa
1dl Sokeria
11/2dl Vehnäjauhoja
1/2tl Leivinjauhetta
Vaahdota kananmunat ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilöiden
vaahtoon.Sekoita varovasti nostellen sen verran,että
aineet tasoittuvat.Paista 225 asteessa 7-10 minuuttia.
Kumoa leivinpaperin päälle.
Täyte:
1dl Kermaa
200g Appelsiini tuorejuustoa
Sekoita ainekset sekaisin.
Levitä vadelmahilloa ja täytettä pohjan päälle.
Kääri rullalle ja koristele haluamallasi tavalla.
Koristelu:
Tomusokeria,vettä, appelsiini aromia ja keltais elintarvikeväriä.
Marsipaani kukkia ja pinkkejä kuulia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.