keskiviikko, 30. toukokuu 2007
Raparperipiirakka
pohjan paitsi kaakaojauheen jätin pois ja sen tilalle laitoin
vaaleasta suklaasta raastetta.Päälle pienin kaksi isoa raparperia
ja kun piirakka oli jäähtynyt sirottelin pinnalle tomusokeria.
Tässä vielä pohjan ohje:
3 Kananmunaa
41/2dl Sokeria
21/2 dl Maitoa
61/2 dl Vehnäjauhoja
3tl Leivinjauhetta
2tl Vanilliinisokeria
225g Sulaa voita
2 Riviä suklaata
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.Sekoita kuivat aineet (myös suklaa)keskenään
ja lisää ne lopuksi maidon kanssa vuorotellen munavaahtoon.
Lisää lopuksi sulatettu voi.Kaada taikina pellille ja ripottele
pinnalle raparperit ja paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Jäähdytä
ja ripottele halutessasi päälle tomusokeria.
Tässä vielä kuvaa meidän pihan pienestä raparperista.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.