611820.jpg

Taikina:


5dl Vettä
50g Hiivaa
2/4tl Suolaa
4dl Ruisleseitä
8-10dl Vehnäjauhoja
1dl Öljyä

Liuoita kädenlämpöiseen veteen hiiva.
Lisää ruisleseet.Alusta taikinaan jauhot ja loppu-
vaiheessa öljy.Anna koho lämpimässä paikassa
peitettynä.Valmista täyte.

Täyte:

2dl Riisiä
400g Jauhelihaa
Mausteita oman maun mukaan
5dl Juustoa

Keitä riisi, paista ja mausta jauheliha.
Raasta juusto.

Jaa taikina kahteen-kolmeen osaan.
Kaulaa taikinasta levy ja voitele siihen ohut
kerros ketsuppia. levitä täytettä kunnolla
levylle. Rullaa levy ja laikkaa siitä 1-1,5 sentin
paksuisia paloja. Taputtele kierteet leivinpaperin
päälle.Kohota. Voite maidolla tai veellä ja
paista 225 asteessa 10-15 minuuttia.