keskiviikko, 6. kesäkuu 2007
Porkkanapiirakka/kakku
Pohja:
Porkkanaa 1kpl
Voita 100g
Sokeria 1 1/2 dl
Kananmunia 2kpl
Vehnäjauhoja 3-3 1/2dl
Leivinjauhetta 2 1/2tl
Vanilliinisokeria 1tl
Maitoa 1dl
Vaahdota voi ja sokeri.Lisää munat yksitellen
vatkaten vaahtoon.Sekoita joukkoon kuivat aineet
ja porkkanaraaste.Lisää lopuksi maito. Kaada taikina
voideltuun vuokaan. Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.
Kuorrote:
Tuorejuustoa 50g
Tomusokeria 75g
Voita 25g
Vanilliinisokeria 1/2tl
Sekoita täyte ainekset kunnolla sekaisin. Kuorrota
kakku. Koristele suklaalla ja noppiksilla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.