Tämä kakku on varsinainen suklaakakku!! Pohjassa on reilusti
fazerin sinistä suklaata ja päällä on reilusti maraboun minttukrokanttisuklaata! ;) Tein kakun vaan kokeilu mielessä
ja puolitin ohjeen,mutta laitan tähän nyt sen ohjeen ihan kokonaisena.

690519.jpg

Pohja:

200g Fazerin sinistä
175g Margariinia
2dl Sokeria
3 Keltuaista
1dl Vehnäjauhoja
3 Valkuaista

Kuorrotus:

1dl Kuohukermaa
200g Mittukrokanttisuklaata
Nokare voita

Sulata suklaa ja margariini.Lisää sokeri,keltuaiset ja vehnäjauhoseos.
Vaahdota munanvalkuainen vaahdoksi ja sekoita kevyesti seokseen.Kaada
taikina voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa noin puoli tuntia.
Kuumenna kerma,voi ja suklaa kattilassa,kunnes suklaa on sulanut seokseen.
Kaada hiukan jäähtynyt kuorrotus kakun päälle ja koristele.