torstai, 19. heinäkuu 2007
Valkosipulivoipatonki
2dl Vettä
25g Hiivaa
1tl Suolaa
25g Margariinia sulatettuna
4 1/2dl Vehnäjauhoja
Täyte:
100g Voita
3 Valkosipulinkynttä
(Persiljaa)
Sulta margariini.Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.Lisää
suola ja sulatettu margariini.Alusta jauhot taikinaan.Kohota
taikina hyvin.Jaa taikina kolmeen palaan.Kauli palat suora-
kaiteen muotoisiksi levyiksi.
Sekoita pehmeän voin joukkoon puserretut valkosipulinkynnet
ja kuivattu persilja.Levitä voi taikina levyille ja kääri ne rullalle
ja kohota.Paista 250 asteessa 8-10 minuuttia. Älä peitä kuumia
patonkeja,jotta niiden pinta säilyy rapeana.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.