• 125g Voita
  • 150 Sokeria
  • 3 Kananmunaa
  • Yhden appelsiinin mehu
  • Yhden appelsiinin raastettu kuori
  • 2tl Vanilliinisokeria
  • 2tl Leivinjauhetta
  • 250g Vehnäjauhoja

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri.Lisää munat yksitellen seosta voimakkaasti vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää vaahtoon kuivat aineet, mehu ja raastettu appelsiinin kuori.Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja kaada taikina voideltuun pitkään vuokaan.Paista kakkua 175 asteessa uunin keskitasolla noin 45-60 minuuttia.Kumoa kakku pöydälle ja anna sen jäähtyä. Valmista sillä välin kun kakku jäähtyy täyte.

  • Purkki sitruunalla maustettua rahkaa
  • 2dl Flora vispiä
  • Sokeria oman maun mukaan

Vaandota vispi ja lisää vaahtoon rahka ja sokeri.Levitä Täytettä halkaistulle ja appelsiinimehulla kostutetulle pohjalle.Paina kansi päälle ja kostuta.Pursota loput täytteestä koristeeksi kakun pinnalle. Koristele kakku pikeeri koristein ja keltaiseksi värjätyllä sokerilla.

 


1472652.jpg

1472650.jpg