Valmista 2 1/2dl:n pullataikina jauhopussin kyljessä olevalla ohjeella.
Kohota hyvin.

3-4 isoa hapahkoa Omenaa
200g (4dl)Puolukoita

1 1/2dl Vehnäjauhoja
1 1/2dl Kaurahiutaleita
1 1/2dl Sokeria
1tl Kanelia
100g Kylmää margariinia
2dl (noin 60g) Mantelilastuja

Kuori omenat ja leikkaa ne haluamasi paloiksi.
Sekoita vehnäjauhot, kaurahiutaleet, sokeria ja kaneli keskenään.
Nypi joukkoon rasva.Lisää lopuksi mantelilastut.
Kauli taikina uunipannun kokoiseksi levyksi.Anna kohota liinan
alla noin 15 minuuttia.
Lado omenat pohjalle aiavan reunoja myöten.Ripottele omenoiden
päälle puolukat ja muruseos.Pullan reunoja ei tarvitse voidella, koska
täytettä tulee aivan reunoille saakka.Paista 200 asteessa uunin alaosassa
15-20 minuuttia.Tarjoa pulla haaleana kahvin kanssa.
1434079.jpg