125g voita

1dl Sokeria

1 Kananmuna

2dl Vehnäjauhoja

1tl Leivinjauhetta

1tl Vanilliinisokeria

Vaahdota  voi ja sokeri.Lisää kananmuna vaahtoon samalla vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon.Sekoita taikina tasaiseksi ja levitä jauhotetuin käsin piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.Esipaista pohjaa 200 asteessa noin 10 minuuttia, että pohja on saanut hieman väriä.Valmista sillä välin täyte sekoittamalla tuorejuustoa,sokeri ja kananmuna keskenään sekaisin. Kuori ja pilko raparperit, pilko myös valkoinen suklaa. Ota esipaistettu pohja uunista ja ripottele ensin päälle raparperit ja suklaa.Kaada lopuksi täyte päälle ja jatka piirakan paistamista vielä noin 20 minuuttia.

200g Maustamatonta tuorejuustoa

3/4dl Sokeria

1 Kananmuna

100g Valkosuklaata

 

1247254757_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1247254806_img-d41d8cd98f00b204e9800998e