Pohja


2 Kananmunaa
3 dl Sokeria
1dl Maitoa
4dl Vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
11/2 tl vaniljasokeria
3rkl kaakaojauhetta
150g Sulaa margariinia

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään
ja lisää ne maidon kanssa vuorotellen munavaahtoon. Lisää lopuksi
sulatettu margariini.Kaada taikina pellille ja paista 200 asteessa
noin 20 minuuttia. Jäähdytä pohja ja leikkaa jäähtyneenä kahteen osaan.


Täyte

200 g huoneenlämpöistä voita
3dl tomusokeria
4 tl vaniljasokeria
2 rkl vettä

Sekoita huoneenlämpöinen voi, tomu- ja vaniljasokeri tasaiseksi massaksi. Levitä täyte toisen jäähtyneen pohjan päälle ja nosta toinen pala täytteen päälle kanneksi.Anna vetäytyä ainakin hetki jääkaapissa, että täyte kovettuu. Valmista kuorrotus.

Kuorrotus

n 100g (2dl) Tomusokeria
2rkl Kahvia
2rkl Sulaa margariinia
1rkl kaakaojauhetta

Valmista kuorrotus.Sulata margariini ja sekoita kaikki ainekset
keskenään.Levitä kuorrotus leivoksen päälle.
Sulata vaalea suklaa ja koristele sillä palat. Ja sitte ei kun vaan paloiksi
ja nauttimaan vaikka kupillisen kahvia kera.