perjantai, 4. huhtikuu 2008
Porkkanapiirakka
2 Porkkanaa
200g Voita
3dl Sokeria
4 Kananmunaa
6-7dl Vehnäjauhoja
5tl Leivinjauhetta
2tl Vanilliinisokeria
2dl Maitoa tai kermaa
Vaahdota voi ja sokeri.Lisää munat yksitellen voimakkaasti vatkaten.
sekoita joukkoon kuivat aineet ja porkkana raaste. Lisää lopuksi maito.
Kaada taikina leivinpaperilla vuodatulle uunipellille ja paista piirakkaa
200 asteessa noin 20 minuuttia.Jäähdytä.
Kuorrote
200g Tuorejuustoa (itse käytin sunnuntain kuningatar tuorejuustoa)
300g Tomusokeria
100g Voita
1tl Vanilliinisokeria
Sekoita täyte ainekset kunnolla sekaisin.Kuorrota sillä piirakka
ja koristele haluamallasi tavalla esim manteli rouheella tai noppiksilla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.