Lusikkaleivät
200 g voita
1 1/2 dl Siro tai taloussokeria
2 tl vaniljasokeria
1 tl kardemummaa (jätin pois)
4 dl vehnäjauhoja
1 tl ruokasoodaa
Väliin:
n. 1/2 dl vadelmahilloa tai -marmeladia
Pinnalle: Dan Sukkerin Siro erikoishienoa sokeria
Sulata voi kattilassa, älä ruskista. Lisää joukkoon sokeri, jäähdytä seos.
Lisää voi-sokeriseokseen keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekoita tasaiseksi.
Nosta astia jääkaappiin muutamaksi tunniksi.
Painele taikinaa teelusikan lusikkapesään ja irroita pikkuleipä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Paista 175 asteisessa uunissa n. 12 minuuttia.
Jaa pikkuleivät kahteen osaan ja levitä toiselle puoliskolle vadelmahilloa tai -marmeladia.
Nosta toinen puolikas päälle ja kierittele pikkuleivät Siro erikoishienossa sokerissa.
Ohje peräisin www.hellapoliisi.fi/reseptit/reseptit/pikkuleivat/lusikkaleivat.php
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.