TÄYTE
Kuumenna uuni 250 asteeseen.
Sekoita huoneenlämpöinen voi, tomu- ja vaniljasokeri tasaiseksi massaksi. Levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri nopeasti rullalle ja anna vetäytyä ainakin hetki jääkaapissa, että täyte kovettuu.Nauti!
sunnuntai, 22. tammikuu 2012
TÄYTE
Kuumenna uuni 250 asteeseen.
Sekoita huoneenlämpöinen voi, tomu- ja vaniljasokeri tasaiseksi massaksi. Levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri nopeasti rullalle ja anna vetäytyä ainakin hetki jääkaapissa, että täyte kovettuu.Nauti!
Täällä leipoilee 25-vuotias 3-vuotiaan tytön äiti etelä-pohjanmaalta. Tällä hetkellä opiskelen hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkintoa ja sen ohella suoritan loppuun myös elintarvikealan perustutkinnon leipuri-kondiittori.
Olen leiponut ja tykännyt laittaa ruokaa koko pienen ikäni ja ohjeita olen haalinut kasaan sieltä täältä koulusta, netistä, muiden blogeista, lehdistä jne. Unelma työpaikka olisi pieni, mutta kodikas kondiittori-kahvila keskellä kaupunkia, josta saisi joka päivä tuoreet munkit kotiin ja tilattua mitä hienoimmat kakut juhliin.
Hyydykekakut Kuivakakut Kääretortut Leivät & Sämpylät Makeat kakut Makeat leivonnaiset Makeat piirakat Makeiset Marsipaanikakut Marsipaanikoristeet Muffinssit Muita kondiittorin töitä Munkit Muuta Pikkuleivät Pipariteokset Pullat Rippikakut Rippikoristeet Suolaiset leivonnaiset Suolaiset piirakat Täytekakut Voileipäkakut Yleinen leivokset
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.