4 Kananmunaa

yhtä paljon sokeria kuin munia

puolet sokerin määrästä kaakaojauhetta ja puolet vehnäjauhoja

1tl Leivinjauhetta

Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita muut aineet yhteen ja lisää nämä varovasti vaahtoon samalla sekoittaen. Kaada taikina pellille leivinpaperin päälle ja paista torttua 225 asteessa noin 6-8 minuuttia.Kumoa torttua hieman jäähtyneenä toiselle sokeroidulle leivinpaperille.Jäähdytä.


Täyte:

Vadelmahilloa

250g Suolatonta voita

65g Sokeria

1dl Vettä

Kiehauta vesi ja sokeri kattilassa niin,että sokeri sulaa veen joukkoon.
Jäähdytä.Vatkaa voi vaahdoksi. Kaada hiljalleen jääntynyt sokerivesi vaahtoon samalla voimakkaasti vatkaten.

Levitä ohut kerros ensin hilloa tortulle ja lopuksi täyte. Kääri torttu kauniisti rullalle ja laita hetkeksi jääkaappiin niin, että täyte jähmettyy.

1250189400_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1250189465_img-d41d8cd98f00b204e9800998e