656399.jpg

Pohja:


2 Kananmunaa
1 1/2dl Sokeria
1dl Kaurahiutaleita
2dl Vehnäjauhoja
1tl Leivinjauhetta
1dl (Vanilja)jogurttia

Kuorrotus:

100g Voita
1dl Sokeria
2 1/2dl Kaurahiutaleita
1rkl Vehnäjauhoja
1/2dl Maitoa

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.Lisää kaurahiutaleet
seka vehnäjauhot ,joihin on leivinjauhe sekoitettu.
Lisää lopuksi rasva ja jogurtti,sekoita tasaiseksi.
Leivitä taikina voidellulle piirakkavuoalle ja paista 200
asteessanoin 15 minuuttia.

Valmista pohjan paistamisen aikana kauratosca: Sulata
voi kattilassa,lissä sokeri ja isot kaurahiutaleet sekä vehnäjauhot
ja lopuksi maito. Anna kiehahtaa vain hetki ja ota kattila pois levyltä.
Leivtä puolikypsä piirakan päälle kauratosca ja jatka paistamista
vielä 225 asteessa noin 10 minuuttia,kunnes tosca saa kauniin värin.