125g voita
1dl Sokeria
1 Kananmuna
2dl Vehnäjauhoja
1tl Leivinjauhetta
1tl Vanilliinisokeria
Vaahdota voi ja sokeri.Lisää kananmuna vaahtoon samalla vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahtoon.Sekoita taikina tasaiseksi ja levitä jauhotetuin käsin piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.Esipaista pohjaa 200 asteessa noin 10 minuuttia, että pohja on saanut hieman väriä.Valmista sillä välin täyte sekoittamalla tuorejuustoa,sokeri ja kananmuna keskenään sekaisin. Kuori ja pilko raparperit, pilko myös valkoinen suklaa. Ota esipaistettu pohja uunista ja ripottele ensin päälle raparperit ja suklaa.Kaada lopuksi täyte päälle ja jatka piirakan paistamista vielä noin 20 minuuttia.
200g Maustamatonta tuorejuustoa
3/4dl Sokeria
1 Kananmuna
100g Valkosuklaata
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.