Pohja:
150 g digestive-keksejä
75 g voita

Täyte:
4 liivatelehteä
2 dl vispi kermaa
1 prk (200g) maustettua rahkaa valkosuklaa-lime
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
50g valkosuklaata
1 limen puristettumehu

Kiille:
1 dl vettä
1dl limettimehua
3kpl liivatelehteä
Tippa vihreää väriä

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan pohjan kokoinen pala. Murenna keksit esim. monitoimikoneessa ja sekoita niihin sula rasva. Painele muruseos vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.Liota liivatelehtiä runsaassa kylmässä vedessä 5 min. Vaahdota kerma. Sekoita vaahtoon rahka, valkosuklaa ja sokerit. Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan limemehuun. Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen. Kaada täyte murupohjalle. Tasoita pinta, peitä ja hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 3 - 4 tuntia.Valmista kiille: Liota liivatelehtiä runsaassa kylmässä vedessä 5 min. Kuumenna vesi ja limettimehu (vihreä väri) kattilassa kiehuvaksi. Sekoita joukkoot puristellut liivatteet ja anna seoksen hetki jäähtyä ja kaada seos kylmän kakun pintaan.Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 30 min. Kun kiille on hyytynyt, irrota kakku veitsellä vuoan reunasta. Irrota reuna ja nosta kakku tarjoiluvadille. Koristele halutessasi valkosuklaalla ja limen lohkoilla.